De toekomst in beeld

Inspiratiebijeenkomst 5-jarig bestaan Public Cinema

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Samen met koplopers in beeldvorming hebben we ons laten inspireren om aan de slag te gaan met beeld. Bij het vormgeven en introduceren van governance vinden wij beeld belangrijk. We maken daarbij zelf veel gebruik van beelden en werken ook graag samen met visueelvormgevers zoals Public Cinema.

Wij hebben ons deze dag laten inspireren door Joey Boink de “Beeldvoerder” van GroenLinks tijdens hun afgelopen campagne. Hierbij hebben we het niet alleen gesproken over de kansen, maar ook over de risico’s van digitale media en campagnes. De belangrijkste conclusie was daarbij dat het belangrijk is dat je dicht bij je boodschap en je visie blijft. Mocht het dan immers verkeerd overkomen kun je nog steeds uitleggen wat de eigenlijke boodschap was en waar het is misgegaan. Bovendien komt een authentiek verhaal altijd het beste over.

Het gevolg hiervan is dat je dus ook niet moet communiceren omdat iedereen het doet, maar omdat je wat te vertellen hebt. Wanneer je een oprecht verhaal hebt dat aansluit bij je doelstellingen kan het bijna niet mis gaan. Ook hier geldt dus blijf bij de bedoeling.

Hieronder delen we graag de inspirerende visie op het gebruik van beeld door Public Cinema.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *