16 september 2015

Jurian Kaptein

“Ideas are the source of all things”Plato

 

Jurian is een ervaren strateeg die Audit, Risk, Compliance, Performance Management en Juridische Zaken weet te vertalen naar toegevoegde waarde voor de organisatie en (positief) gedrag van medewerkers.

Bij zijn opdrachten houdt hij het einddoel net zo scherp voor ogen als de finish in de zeilwedstrijden waaraan hij regelmatig deelneemt. Hij neemt verantwoordelijkheid en is niet bang om keuzes te maken.

Jurian beschikt over een uitgebreide ervaring als bedrijfsjurist en manager Legal met onder andere het opstellen en uitonderhandelen van contract, corporate housekeeping, Europese aanbestedingen, (internationale) fusies en afstemmingsprocedures met lokale en internationale toezichthouders (DNB, NMA, e.d.). Daarnaast heeft hij internationale management ervaring in diverse functies zoals Manager Legal, Quality en Compliance en in posities als Chief Risk Officer, Compliance Officer en functionaris voor de gegevensbescherming. Zowel in Nederland als regionaal in de landen België, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Polen, Tsjechië en Rusland.

Jurian is in zijn werk altijd op zoek naar verbeteringen en pragmatische oplossingen. Dit heeft  zijn weerslag gevonden in compliance programmas die hij heeft opgezet, maar ook  het inrichten van kwaliteitsbeleid waarvoor hij zelf een model heeft ontwikkeld en geïmplementeerd om de organisatie klantgericht te sturen.

Om zijn kennis en ervaring te delen geeft Jurian regelmatig presentaties op interne en externe congressen.

Jurian Kaptein

email

open@dvies.com

telefoon

+31 (0)6 2479 1664

juriandvies

1 thought on “Jurian Kaptein

Comments are closed.